Δημήτρης Αλεξάνδρου: Και το να φύγεις και το να μη μιλάς, είναι απάντηση

    Ημερομηνία:

    Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο πρώην σύντροφος της Instagrammer και πατέρας του παιδιού της, προχώρησε σε  μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας ότι η πιο δυνατή απάντηση είναι συχνά η σιωπή.

    Όπως εξήγησε το μοντέλο μέσα από ένα Instagram story που έκανε, δεν χρειάζεται πάντα να απαντάς ή να έχεις τον τελευταίο λόγο, όταν ο αυτοσεβασμός μιλά από μόνος του. «Και το να φύγεις, είναι απάντηση, και το να μη μιλάς, είναι απάντηση. Και το να μη δίνεις χώρο σε προσβολές, είναι απάντηση. Και, σιωπή σου, είναι κι αυτή απάντηση. Από τις πιο δυνατές. Δεν χρειάζεται να έχεις τον τελευταίο λόγο. Ο αυτοσεβασμός φαίνεται, δεν εξηγείται», έγραψε χαρακτηριστικά.

    Δείτε την ανάρτησή του

    Φλίγκος
    Δημήτρης Αλεξάνδρου: Και το να φύγεις και το να μη μιλάς, είναι απάντηση

     

    GLEARNET

    Τούνη για τον χωρισμό από τον Αλεξάνδρου: Το δικό μου φταίξιμο ήταν ότι δεν πήρα την απόφαση να χωρίσω νωρίτερα

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη, είχε αναφερθεί στον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, δηλώνοντας πως φταίει που δεν πήρε την απόφαση πιο νωρίς να βάλει τέλος στη σχέση τους. «Το δικό μου φταίξιμο σε αυτή τον χωρισμό ήταν που δεν πήρα απόφαση να χωρίσω νωρίτερα. Το φταίξιμό μου ήταν ότι έδινα πολύ. Θα είχα δει νωρίτερα πράγματα…Αν είχα χαλάσει χατίρια νωρίτερα, θα είχα δει πράγματα. Δεν θα άλλαζα αυτό που έγινε με τον Δημήτρη γιατί έχει βγει ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί. Υπάρχει μια πικρία, αλλά θέλω να έχουμε καλή σχέση όσο είναι εφικτό για τον Πάρη. Υπάρχει πικρία για καταστάσεις που αναγκαστήκαμε να βιώσουμε. Για καταστάσεις που αναγκάστηκα να βιώσω εγώ, αν θες να μιλήσω για εμένα. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος», είχε πει χαρακτηριστικά στο podcast «Anestea».

    Δημήτρης Αλεξάνδρου: Και το να φύγεις και το να μη μιλάς, είναι απάντηση

    Η Instagrammer είχε τονίσει επίσης ότι μετά τους πρώτους έξι μήνες της σχέσης τους,  άρχισε να παρατηρεί κάποια πράγματα, αλλά απέφευγε να δώσει σημασία. «Με τον Δημήτρη υπήρξα πολύ ερωτευμένη και αυτός θεωρώ. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Στους 9 μήνες της σχέσης μας έμεινα έγκυος και συνέβη κατά λάθος, ήταν δική μου απόφαση να κρατήσω το παιδί. Είχε φύγει μόλις από τη ζωή και η μαμά μου. Άρχισα να βλέπω κάποια πράγματα μετά τους πρώτους 6 μήνες, που κάπως ξετυφλώνεσαι από τον πολύ έρωτα. Τα έβλεπα και παράλληλα δεν ήθελα να τα βλέπω κιόλας. Έκανα focus στη μαμά μου», είχε τονίσει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...