Δημογλίδου: «Δεν υπάρχει μάρτυρας που να έχει καταθέσει για εμπόριο βρεφών»

    Ημερομηνία:

    Καμία κατάθεση μάρτυρα στο Ανθρωποκτονιών δεν «δείχνει» – μέχρι στιγμής – ότι πίσω από την υπόθεση Μουρτζούκου με τα νεκρά βρέφη, υπάρχει κύκλωμα που συνδέεται με εμπόριο βρεφών, σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

    Συγκεκριμένα, η κα. Δημογλίδου, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας που να έχει καταγγείλει αυτοβούλως κάτι σχετικό με εμπόριο βρεφών. «Δεν υπάρχει αναφορά για κάτι τόσο σοβαρό σε καμία κατάθεση κανενός μάρτυρα», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου.

     Επιπλέον, σχετικά με την πορεία ερευνών από το τμήμα Ανθρωποκτονιών για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου των πέντε παιδιών η κα. Δημογλίδου σημείωσε πως, «πολύ σημαντικό είναι να λάβουμε την ολοκληρωμένη έκθεση για τον τελευταίο παιδί που πέθανε (το 15 μηνών βρέφος, ο μικρός Παναγιώτης) τον Αύγουστο του 2024, για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα και οι αστυνομικοί πλέον. Δηλαδή θα έχουν και τις πέντε δικογραφίες. Μέχρι στιγμής θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος ή κατηγορούμενος για αυτή την υπόθεση».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΣΥ: Μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία – «Κύμα» φυγής υγειονομικών

    Για κύμα μαζικής φυγής των υγειονομικών από το σύστημα δημόσιας...

    To πάθημα έγινε μάθημα για το ΝΑΤΟ – Ασπίδα αέρος από την Αρκτική έως τη Μεσόγειο

    Το ΝΑΤΟ ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση της άμυνας της...

    Η Ευρώπη θα εξετάσει την απαγόρευση των social media για παιδιά έως 16 ετών

    Πιθανούς περιορισμούς στην πρόσβαση παιδιών έως 16 ετών στα...

    Σε 15 χρόνια «χάθηκαν» 185 ελληνικές ναυτιλιακές – Λιγότερες αλλά μεγαλύτερες

    Επιμένει η τάση μείωσης του αριθμού των ελληνικών ναυτιλιακών...