Δημογραφικό: Σε ευθεία κατηφόρα ο πληθυσμός στην Ελλάδα

    Ημερομηνία:

    Η αλλαγή στον πληθυσμό της Ελλάδος από το 1951 μέχρι το 2021 και οι προβλέψεις σύμφωνα με τις συνιστώσες μιας έρευνας. Δείτε και …φρίξτε!

    Ακόμα και τα ινστιτούτα ερευνών απογυμνώνουν την όποια κυβέρνηση έχει περάσει στην μεταπολίτευση και κυρίως από όταν άρχισε η οικονομική ύφεση από το 2011.

    Σύμφωνα με μια έρευνα λοιπόν, το 1951 το δημογραφικό της Ελλάδος άγγιζε τους7.63 εκ. Έλληνες σημειώνοντας μια εκτοξευτική τάση στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης. Από το 2011 και έπειτα, ο πίνακας εμφανίζει “κατρακύλα” που να ακουμπά έως και τα 9.50 εκ. πληθυσμό μέχρι τ0 2050.

    Και ενώ οι Τούρκοι συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται, οι Έλληνες όλο και συρρικνώνονται, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να σβηστεί πιθανός από τον χάρτη.

    FcZAikwXwAIoj7H

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρεμβάσεις στην εικόνα εισόδου στο Αίγιο

    Βάρος στον καλλωπισμό της ανατολικής εισόδου του Αιγίου έχει...

    Kι άλλο περιστατικό με σοβάδες – Ζημιές σε ΙΧ στην Αγυιά

    Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με την πτώση σοβάδων...

    Παραλίες Αιγιάλειας: Ποια Εταιρία πήρε τη δουλειά με τους ναυαγοσώστες

    Τις διαδικασίες για την τοποθέτηση ναυαγοσωστών στις πολυσύχναστες ακτές...

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Εθελοντική αιμοδοσία με θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα

    Θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για...