ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Ενάντια στη Νατοϊκή Άσκηση «RamsteinFlag»

    Ημερομηνία:

    Ο πατραϊκός λαός, ο λαός της περιοχής μας και όλης της Ελλάδας, δεν θα θυσιαστεί για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών, που μπροστά στο οικονομικό τους όφελος και ό,τι το διασφαλίζει, δεν διστάζουν μπροστά σε κανένα έγκλημα.

    Τα σχέδια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε., στα οποία συμμετέχουν πρόθυμα οι ελληνικές κυβερνήσεις, η «αναβάθμιση» της βάσης της Ανδραβίδας και η τεράστια άσκηση που θα διεξαχθεί εδώ, μας καθιστούν στόχο και μας βάζουν σε μεγάλους κινδύνους.

    Καλούμε το λαό σε επαγρύπνηση και αγώνα, για να μη γίνει η περιοχή μας ορμητήριο πολέμου ενάντια σε άλλους λαούς!

    Ο λαός και η νεολαία της περιοχής μας να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση ενάντια στην πραγματοποίηση της άσκησης, που διοργανώνουν τα Εργατικά Κέντρα Πάτρας και Αμαλιάδας, μαζί με την Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας και Ηλείας, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στην Ανδραβίδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έφυγε με άδεια χέρια από την Κροατία ο ΠΑΟΚ, στην Τούμπα παίζεται η πρόκριση

    Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από τη Ριέκα εκτός έδρας...

    Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους… μέχρι το Μπαλί – ΦΩΤΟ

    Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

    Σοβαρό τροχαίο για γνωστό πρωταγωνιστή και την οικογένειά του – ΦΩΤΟ

    Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε γνωστός ηθοποιός και μέλη...

    Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα στο πέος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba/