Δήμος Πατρέων: Κατατέθηκε ο τεχνικός φάκελος για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας

    Ημερομηνία:

    Από το Δήμο Πατρέων και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του, κατατέθηκε μέσα στο καλοκαίρι, τεχνικός φάκελος, για τη χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης, του έργου «Αναμόρφωση του οδικού περιβάλλοντος και βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Πατρέων», προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοινώνει η Δημοτική Αρχή.

    Ο φάκελος, όπως αναφέρει, περιλαμβάνει έργα οδικής ασφάλειας εντός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας Πατρέων, καθώς και των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχνεϊκων, Μεσσάτιδας, Παραλίας και Ρίου.

    Σ’ αυτά, περιλαμβάνονται εργασίες βελτίωσης της προσβασιμότητας των πεζοδρομίων του Δήμου μας, από άτομα με αναπηρία, καθώς και γενικότερες εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος, των πεζοδρομίων, του οδοφωτισμού και εν γένει του οδικού περιβάλλοντος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το κόλπο με την σκόνη στο πρόσωπο…. για να πάρουν το PIN

    Καταγγελία έγινε σε σελίδα στα social media για νεαρό...

    «Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει η τσάντα που κρατούσε

    Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε...

    Ρίτα Γουίλσον: Η φανουρόπιτα έσωσε τη σύζυγο του Χανκς

    Η Ρίτα Γουίλσον έχασε το πορτοφόλι της και τι σκέφτηκε να...

    «Τσακώσαμε» τον Ανδρέα Φουστάνο να διασκεδάζει με τη νεαρή σύντροφό του

    Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή εμφάνιση για τη φετινή...