ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ: Εμφανίστηκε με πιστόλι και οι μαθητές… πηδούσαν τα κάγκελα

    Ημερομηνία:

    Ένας άνδρας στην Πάτρα απείλησε με πιστόλι κρότου λάμψης, παιδιά που έπαιζαν στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου στα Δεμένικα, ενώ δεν γινόταν μάθημα, επειδή ενοχλήθηκε από τη φασαρία.

    Ο πατέρας ενός εκ των παιδιών περιέγραψε όσα συνέβησαν.

    «Φτάνει στη μέση, μου λέει, του προαυλίου χώρου, που ήταν απέναντι σχεδόν όλα τα παιδιά και οπλίζει. Και φωνάζει ο γιος μου έχει όπλο, γρήγορα φύγετε. Σοκαρίστηκαν, άρχισαν να τρέχουν, να πηδάνε τα κάγκελα. Πώς δε σκοτώθηκαν, από την τρομάρα τους», ανέφερε στο star.

    Τα απείλησε επειδή τον ενοχλούσε η φασαρία
    Τα παιδιά έπαιζαν στο προαύλιο του σχολείου και ο άνδρας τα απείλησε με πιστόλι, καθώς ενοχλήθηκε, όπως τους είπε, από τη φασαρία.

    Στη συνέχεια οι γονείς των παιδιών τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Την Δευτέρα (13/1), παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ, ενώ παρέδωσε και το πιστόλι κρότου.

    Μέχρι τον ορισμό της δικασίμου αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει το αδίκημα της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...