Διπλή τραγωδία: Νεκροί δύο νέοι άνθρωποι σε τροχαία

    Ημερομηνία:

    Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικά τροχαία που συνέβησαν μέσα σε λίγες ώρες στα Ιωάννινα.

    Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το πρώτο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, στο 5ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας.

    Μία μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 19χρονο εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό όχημα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί θανάσιμα.

    Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες, όταν στις 3:25 τα ξημερώματα συνέβη άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο. Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο που κινείτο επί της Λ. Δωδώνης εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 26χρονος οδηγός.

    Για τον απεγκλωβισμό του νεαρού έγινε επιχείρηση από την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική.

    Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβησαν τα τροχαία δυστυχήματα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...