Δις ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη στον εργολάβο από τη Μύκονο – Βίαζε τα ανήλικα δίδυμα κορίτσια του

    Ημερομηνία:

    Δις ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη στον εργολάβο από τη Μύκονο – Βίαζε τα ανήλικα δίδυμα κορίτσια του

    Με μια απόφαση-καταπέλτη, η Δικαιοσύνη έστειλε σαφές μήνυμα μηδενικής ανοχής απέναντι στα ειδεχθή εγκλήματα κατά ανηλίκων. Ο 50χρονος εργολάβος από τη Μύκονο, πατέρας τεσσάρων παιδιών, κρίθηκε ένοχος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό των δύο ανήλικων διδύμων κορών του και καταδικάστηκε σε δις ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σάμου.

    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από ανώνυμη καταγγελία στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, αρμόδια για την περιοχή της Μυκόνου. Ακολούθησε εξονυχιστική έρευνα και ιατροδικαστική εξέταση, που επιβεβαίωσε την κακοποίηση. Τα ίδια τα παιδιά, καθώς και η μητέρα τους, επιβεβαίωσαν με τις καταθέσεις τους τον εφιάλτη που βίωναν επί χρόνια.

    Φλίγκος

    Ο καταδικασθείς βίαζε κατ’ εξακολούθηση και παρά φύσιν τη μία από τις κόρες του από την ηλικία των 11 ετών, για διάστημα τριών ετών, ενώ ανάλογη κακοποίηση είχε υποστεί και η δίδυμη αδελφή της.

    GLEARNET

    Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για εκδίκηση της συζύγου του. Το δικαστήριο, ωστόσο, δεν πείστηκε και η απόφαση εκδόθηκε κεκλεισμένων των θυρών, με καθολική αναγνώριση της ενοχής του.

    Η μητέρα των παιδιών, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε:

    Δις ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη στον εργολάβο από τη Μύκονο – Βίαζε τα ανήλικα δίδυμα κορίτσια του

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης γύρισε τη… βελόνα στο 2027

    Η βελόνα του Νίκου Ανδρουλάκη «έδειξε» στο 2027 και στην εθνική...

    Ηλεκτρονικές συναλλαγές: Έξτρα έκπτωση φόρου και για τα εισοδήματα του 2026

    Έξτρα έκπτωση φόρου θα εξασφαλίσουν οι φορολογούμενοι και για τα εισοδήματα...

    Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Ροδοστόλου κ. Χρυσόστομος

    Εκοιμήθη σήμερα, Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2025 σε ηλικία 92...

    Πάτρα: Πήγαν να κάψουν γνωστό καφέ! Φωτιά σε τραπεζοκαθίσματα τα ξημερώματα

    Συναγερμός τα ξημερώματα σε Αστυνομία και Πυροσβεστική. Αγνωστος ή...