Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ (εικόνα)

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O αυτός είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές και ειδικότερα στην Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε  εις βάρος του.

    Ειδικότερα πρόκειται για τον 25χρονο  Α..Β ο οποίος μάλιστα παρουσιάστηκε οικειοθελώς, με την παρουσία του δικηγόρου του, λίγο μετά τις 14:00, το μεσημέρι της Τρίτης (8/2), στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

    Πρόκειται για τον 25χρονο που σχετίζεται με τον σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν τελικά στη Θεσσαλονίκη.

    Απομένει ο 23χρονος που έχει διαφύγει στην Αλβανία και για τον οποίο κινούνται οι διαδικασίες για τη μετατροπή του εντάλματος σύλληψής του σε διεθνές. Παράλληλα η χώρα μας θα υποβάλει στην Αλβανία αίτημα για την έκδοσή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διαθήκες: Τα 7 «κλειδιά» για να είναι έγκυρες – Ανατροπή στα γηροκομεία

    Τη μεγαλύτερη νομοθετική μεταρρύθμιση που έχει γίνει τα τελευταία...

    Πάτρα: Τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών

    Η Eurobank, σταθερός υποστηρικτής της νέας γενιάς που διαμορφώνει...

    Πάτρα: «Ο Πύργος Πετμεζά δεν αξίζει εγκατάλειψη»

    Οι κάτοικοι του Καστελλοκάμπου απευθύνουν δημόσια έκκληση προς την...

    Πάτρα: Το Σάββατο το μνημόσυνο για τον Σπύρο Σορβατζιώτη

    Τελούμε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και ώρα 8.30πμ στο...