Δώρα Τσαμπάζη: Το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – «Ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα»

    Ημερομηνία:

    Ιδιαίτερο είναι το φετινό Πάσχα για την Δώρα Τσαμπάζη, τη σύζυγο του ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος «έφυγε» νικημένος από τον καρκίνο.

    Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, Μεγάλη Παρασκευή, η σύζυγός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ανήρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram καθώς, όπως αναφέρει, «ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα».

    Όπως σημειώνει «το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά».

    «Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς…» καταλήγει η Δώρα Τσαμπάζη στο μήνυμά της που ραγίζει καρδιές.

    Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

    Το κείμενο της ανάρτησης

    «Αύριο (σ.σ. σήμερα) ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους. Αγάπησα τόσο πολύ τη ζωή μου μαζί σου. Όμως με έμαθες να αγαπώ και να νιώθω ευλογημένη για όσα συνεχίζω να έχω. Τα παιδιά μας, τις στιγμές μας, έναν έρωτα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ποιητές στον κόσμο. Και έτσι καταφέρνω να αγαπώ και το τώρα.

    Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς…».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δύο 13χρονους σε αυλή σχολείου, τους κυνήγησαν με ρόπαλα και μαχαίρια

    Τρόμος για ένα 13χρονο αγόρι στο Κερατσίνι, που δέχτηκε...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν τη Δευτέρα 21-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την πολυαγαπημένη μας ΖΩΗ ΦΩΤ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΨΗΝΑ- ΕΤΩΝ 54 Κηδεύουμε...

    ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Το «Πλήρωμα 94» στο Καρναβάλι του Λέσκοβατς στη Σερβία

    Στο 19ο Διεθνές Καρναβάλι της πόλης Λέσκοβατς της Σερβίας συμμετείχε...