Δύο απόπειρες ληστείας μέσα σε ένα 24ωρο στο κέντρο της Πάτρας – Νεαρές δέχθηκαν επίθεση στην Γεροκωστοπούλου

    Ημερομηνία:

    Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται αλλοδαπός ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου επιτέθηκε σε τρεις νεαρές ηλικίας 20 – 22 ετών, με σκοπό να τους αρπάξει τα προσωπικά τους αντικείμενα.

    Το περιστατικό συνέβη στον πεζόδρομο της Γερωκοστοπούλου στο κέντρο της Πάτρας όταν ο άνδρας τους επιτέθηκε και τις πέταξε στον δρόμο προσπαθώντας να τους πάρει τις τσάντες τους.

    Τα κορίτσια έβαλαν τις φωνές καλώντας σε βοήθεια με τον άνδρα να τρέπεται σε φυγή. Οι παθούσες κάλεσαν την Αστυνομία με τον άνδρα λίγα λεπτά αργότερα να συλλαμβάνεται από την Άμεση Δράση και να οδηγείται στο σστυνομικό μέγαρο.

    Την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου τον βαραίνουν κατηγορίες για απόπειρα ληστείας.

    Ακόμα ένα περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Πάτρας όπου ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, επιτέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε ανυποψίαστο Πατρινό με σκοπό να του πάρει το κινητό τηλέφωνο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η υποχρεωτική ασφάλιση αλλάζει το επιχειρείν – Μάθε πώς να προετοιμαστείς

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας και η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής...

    Πάτρα: Θρήνος στην οικογένεια του καθηγητή καρδιολογίας Περικλή Νταβλούρου

    Θλίψη για τον καθηγητή καρδιολογίας Περικλή Νταβλούρο, καθώς έφυγε...

    Πάτρα: Στις 21 Νοεμβρίου η συνέχεια της δίκης για την υπόθεση εκβιασμού του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας

    Συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα (10/11) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών η δίκη...