Δυτική Αχαΐα: Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής σε Σαγέϊκα και Απιδεώνα

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής σήμερα (7/5) και η ημέρα γιορτάστηκε με όλη της τη λαμπρότητα στο φερώνυμο Ιερό Ναό στα Σαγέϊκα.

    Η δημοτική αρχή με επί κεφαλής το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Κουνάβη και τους αντιδημάρχους Κ. Ορλώφ, Κ. Ταπεινό, Γρ. Μάλλιαρη, Σπ. Σταυρογιαννόπουλο και τους δημοτικούς συμβούλους Κ. Παλαιολόγο, Αν. Βερρόπουλο, Θ. Πουλίδα, τη συνεργάτιδα του Δημάρχου Ηρώ Δημοπούλου και φυσικά τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Α. Σαρτζή, παρέστησαν στη λειτουργία ενώ στη συνέχεια παρέμειναν στα Σαγέϊκα για καφέ. Σημειώνεται ότι στις εκδηλώσεις στα Σαγέϊκα παρέστη και ο τ. Δήμαρχος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

    Νωρίτερα ο Δήμαρχος μαζί με αντιπροσωπεία της Δημοτικής αρχής επισκέφθηκαν το παλιό εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής στην Απιδεώνα που επίσης εόρταζε.  Στην Απιδεώνα το δήμαρχο υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Ιορδ. Μωυσίδης. Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα όπως αποστάσεις, μάσκες κλπ.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Τραγουδιού της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας

    Σε ανακοίνωση της της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, αναφέρονται τα εξής: Με...

    Υγεία για Όλους: Προληπτικές εξετάσεις σε πολίτες της Αρχαίας Ολυμπίας

    Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου 2025 πραγματοποιήθηκαν προληπτικές...

    Ιερέας θώπευσε πιστή την ώρα της εξομολόγησης – «Πάγωσα» είπε η γυναίκα στο δικαστήριο

    Οι αρεοπαγίτες επικύρωσαν την ποινή φυλάκισης που έχει επιβληθεί σε ιερέα ο οποίος...

    Ο Δήμος Πατρέων στηρίζει το πρόγραμμα KIDS ATHLETICS ΤΗΣ IAAF

    Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου υλοποίησε τη Δευτέρα στο...
    Best Shop