Δυτική Αχαΐα: Η επέκταση του φράγματος Πηνειού στο Δημοτικό Συμβούλιο

    Ημερομηνία:

    Το μείζον θέμα της επέκτασης του φράγματος Πηνειού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες άρδευσης της Δυτικής Αχαΐας θα συζητηθεί την προσεχή Παρασκευή (30/9) στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

    Το θέμα θα εισηγηθεί ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς που θα αναφερθεί στο ιστορικό του ζητήματος, στην τρέχουσα φάση του καθώς και στους αναγκαίους, από εδώ και εμπρός, χειρισμούς για την υλοποίησή του.

    Ταυτόχρονα θα επιδιωχθεί η λήψη απόφασης του Συμβουλίου, με πρόθεση επίτευξης ομοφωνίας, τόσο για το θέμα αυτό καθαυτό όσο και για τα επόμενα βήματα προώθησης του αιτήματος.

    Η δημοτική αρχή προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...