Δυτική Αχαΐα: Σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης στις Πόρτες – Αυτοψία Σπύρου Μυλωνά

    Ημερομηνία:

    Τις Πόρτες επισκέφθηκε σήμερα ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης. Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν ένα σύνολο παρεμβάσεων που είναι οι εξής:

    • Η κατεδάφιση του κτιρίου, επιφανείας περίπου 42,00τ.μ. και των περιμετρικών στεγάστρων αυτού, που εφάπτεται στην βόρεια πλευρά του κτιρίου του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Πορτών και την ενοποίηση των κοινόχρηστων χώρων που περιβάλλουν το κτίριο που παραμένει.
    • Η διαμόρφωση και επίστρωση του κοινόχρηστου χώρου δυτικά του κτιρίου του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Πορτών συμπεριλαμβανομένων και των σημείων εισόδου στον χώρο αυτό.
    • Η διαμόρφωση και επίστρωση του κοινόχρηστου χώρου – νέας πλατείας ανατολικά του κτιρίου του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Πορτών, η ενοποίησή του με το δυτικό τμήμα και η λειτουργική σύνδεσή του με τους λοιπούς κοινοχρήστους χώρους του οικισμού, δημιουργώντας έναν νέο πόλο έλξης στο κέντρο του οικισμού.
    • Η αποκατάσταση των όψεων του κτιρίου του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Πορτών που περιήλθε στην ιδιοκτησία του Δήμου.
    • Η διαμόρφωση και επίστρωση τμήματος της οδού που βρίσκεται δυτικά του κτιρίου του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος, μέσω της οποίας πραγματοποιείται η πρόσβαση στον κοινόχρηστο χώρο του κτιρίου από το κατώτερο επίπεδο.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν επί πλέον παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε τα έργα να γίνουν περισσότερο λειτουργικά και αποδοτικά ενώ δόθηκαν και οι σχετικές οδηγίες.

    Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το εργοτάξιο, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο έργων Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο, τον πρόεδρο της Κοινότητας Παναγιώτη Δριμάλα, το μελετητή και τ. αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και τον καταγόμενο από την περιοχή τ. αντιδήμαρχο Κώστα Πετρόπουλο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΣΗΕΠΗΝ: Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου η γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων

    Η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων στην Πάτρα...

    Μνημόνιο συνεργασίας από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και τους Γιατρούς του Κόσμου

    Μνημόνιο συνεργασίας με την ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου»,...

    Πατρινός έφυγε με 1,1 εκατομμύριο ευρώ από το καζίνο – δείτε τα επίσημα στοιχεία – Ανακοίνωση

      Ένα εκατομμύριο εκατόν εβδομήντα έξι χιλιάδες τετρακόσια ογδόντα ευρώ,...

    Δημοσκόπηση GPO: Πάνω από 8 στους 10 πολίτες δίνουν δίκιο στους αγρότες

    Ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση αποτελεί το αποτέλεσμα δημοσκόπησης της GPO...