Συνάντηση με αντιπροσωπεία της διοίκησης της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (Ε.Σ.ΠΕ.Π.) είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος.
Συγκεκριμένα στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Άγγελος Καραντζάς και εκ μέρους της Ε.Σ.ΠΕ.Π. ο πρόεδρος, Θεόδωρος Κανελλόπουλος και ο γεν. γραμματέας και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Παναγιώτης Αντωνόπουλος συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για το βόλεϊ και τις υφιστάμενες αθλητικές υποδομές, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Κ. Αχαΐας, το οποίο έχει κριθεί ακατάλληλο για χρήση.
Ακόμη συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας με τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας για τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Π. ότι στο πλαίσιο ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της Κάτω Αχαΐας έχει προβλεφθεί η δημιουργία και γηπέδων beach volley.
Στο τέλος συμφωνήθηκε από κοινού η εδραίωση της περαιτέρω συνεργασίας του Δήμου και της Ε.Σ.ΠΕ.Π. για την προώθηση της πετοσφαίρισης και της προσέλκυσης περισσότερων παιδιών και νέων, μέσω και των τοπικών αθλητικών σωματείων.

