Με πέντε συμβασιούχους ειδικών κατηγοριών ενισχύεται ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας μετά την ολοκλήρωση της πρόσληψής τους μέσω προγράμματος της ΔΥΠΑ που αφορούσε την ενίσχυση της απασχόλησης ατόμων με αναπηρία.
Στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας προσελήφθηκαν πέντε άτομα, τα οποία θα απασχοληθούν στη Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών για 18 μήνες.

Το πρωί της Μ. Δευτέρας ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος υποδέχτηκε τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο, παρουσία και του αρμόδιου αντιδημάρχου, Κωνσταντίνου Παπανικολάου και υπηρεσιακών παραγόντων, κι αφού τους καλωσόρισε, τους ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.
«Σας καλωσορίζουμε στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλετε καταλυτικά στην εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων, στα οποία θα αναλάβετε καθήκοντα. Με πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας με τις γνώσεις σας θα ενισχύσετε τη συλλογική μας προσπάθεια. Θέλουμε όλοι οι εργαζόμενοί μας να είναι ευχαριστημένοι, χαρούμενοι και να λειτουργούν σε αξιοπρεπείς συνθήκες. Όλοι έχουν δικαίωμα στην εργασία», τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος.
