ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 17χρονη καταγγέλλει γονείς και αδερφό για κακοποίηση

    Ημερομηνία:

    Κατήγγειλε τους ίδιους της τους γονείς, ακόμη και τον αδερφό της για κακοποίηση. Αυτό το περιστατικό, το οποίο εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα η Αστυνομία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη, όταν 17χρονη από κοινότητα του Δήμου Ήλιδας και η οποία διαμένει με την οικογένεια της, προχώρησε στη συγκεκριμένη καταγγελία.

    Οι αστυνομικοί άκουσαν έκπληκτοι τη 17χρονη και κινητοποιήθηκαν άμεσα, προσαγάγοντας τους οικείους της για σχετική έρευνα.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και αργά το βράδυ της Πέμπτης δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι συγκεκριμένο από τα όσα κατήγγειλε η κοπέλα, με τους αστυνομικούς να εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση.

    Ενδεχομένως, αν δεν έγινε αυτό την Πέμπτη, σήμερα Παρασκευή η 17χρονη θα εξεταστεί και από γιατρούς που θα κληθούν να διαπιστώσουν αν η κοπέλα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με βάση την καταγγελία που έχει κάνει. Για την υπόθεση, αναμένεται και ενημέρωση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας, που πιθανότατα θα ζητήσει λεπτομέρειες από την έρευνα των αστυνομικών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...