ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αιμορραγούσε μετά από τροχαίο και του “βούτηξαν” τα χρήματα

    Ημερομηνία:

    Ο ηλικιωμένος επέστρεφε με τα ψώνια του από την λαϊκή του Αγρινίου, ως συνήθιζε κάθε Σάββατο, για κακή του τύχη όμως παραπάτησε σε πεζοδρόμιο ,έχασε την ισορροπία του ,έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Περαστικοί που αντελήφθησαν το ατύχημα έσπευσαν να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ καθώς αιμορραγούσε στο μέτωπο.

    Όπως ανέφερε ο παθών,μετά το αρχικό σοκ διαπίστωσε ότι κάποιος εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση που επικράτησε και αφαίρεσε μέσα από τσέπη του μπουφάν του (το είχε βγάλει) το ποσό των 300 ευρώ που είχε κάνει ανάληψη.

    Από την μία  αισθάνεται τυχερός που δεν τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκαν μόνο μερικά ράμματα στο νοσοκομείο Αγρινίου, από την άλλη εκφράζει την πικρία του καθώς ο άγνωστος δράστης δεν δίστασε σε μια τόσο δύσκολη στιγμή να τον κλέψει εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερωτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτ. Ελλάδας σε αντιπεριφερειάρχες

    «Κτιριακά προβλήματα στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Ηλείας...

    Αλέξης Κούγιας: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η υγεία του – Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου νοσηλεύεται ο Αλέξης Κούγιας,...

    Άλις Βάιντελ της AfD: Ο παππούς της ναζί και η σύντροφός της από τη Σρι Λάνκα

    Η Άλις Βάιντελ σύμφωνα με το χθεσινό αποτέλεσμα των Γερμανικών...

    Τέμπη: Συνελήφθη 50χρονος που εκτόξευε απειλές για βία στις συγκεντρώσεις της Παρασκευής

    Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 50χρονος που καλούσε...
    Best Shop