ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Άνδρας τραυματίστηκε σε κυνήγι αγριογούρουνων- Τον πυροβόλησαν καταλάθος

    Ημερομηνία:

    Σοβαρά τραύματα στο πόδι του φέρει ένας 55χρονος άνδρας ο οποίος και διακομίσθηκε σήμερα (27/10) το πρωί στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, έχοντας τραυματιστεί σε κυνήγι αγριογούρουνου.

    Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκε από σκάγια κατά την διάρκεια του κυνηγιού, στο οποίο βρισκόταν με παρέα, στην περιοχή της Ματαράγκας. Κάποιος εκ των κυνηγών φαίνεται ότι πυροβόλησε χωρίς να τον διακρίνει, τραυματίζοντάς τον.

    Ο 55χρονος έχει υποστεί κάταγμα σε κνήμη και περόνη και θα απαιτηθεί να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

    Παράλληλα, από τις Αστυνομικές Αρχές ενεργούνται έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ το συγγενικό περιβάλλον του τραυματισμένου αγωνιά για την έκβαση της υγείας του, αναμένοντας την εισαγωγή του στο χειρουργείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Αντώνης Ρώρος – Τον “έφαγαν” από τον Εμπορικό Σύλλογο

    Η κάλπη μίλησε και η παλιά φρουρά στον Εμπορικό...

    Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Θα είναι η μεγαλύτερη δικαστική πλάνη αν το δικαστήριο καταδικάσει τον Πέτρο Φιλιππίδη

    Αποδεικτικές «ρωγμές» και 38 αντιφάσεις είδε ο εισαγγελέας του...

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε Αχαΐα & Ηλεία – Κατηγορία κινδύνου 4 για την περιοχή – ΧΑΡΤΗΣ

    Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία...

    ΠΑΤΡΑ: Αυξημένη επιφυλακή στα δάση λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς – Πού θα απαγορεύεται η κυκλοφορία την Κυριακή

    Λόγω υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή μας...