ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δεν έχει τέλος ο θρήνος για την 26χρονη

    Ημερομηνία:

    Ο αιφνίδιος θάνατος της 26χρονης αστυνομικού, Χαρούλας Κανέλλου, έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της αλλά και τους κατοίκους από τον τόπο καταγωγή της στο χωριό Κόφτρα Αναλήψεως της Ναυπάκτου.

    Υπενθυμίζεται πως η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο περιπολικό όταν τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης περιπολίας μαζί με έναν συνάδελφό της, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

    Η νεαρή κοπέλα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο  χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τουλάχιστον μια ώρα εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση  προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

    Τα μηνύματα στήριξης προς τους γονείς της και τις αδερφές της είναι πολλά.

    Ξεχωρίζει το κείμενο που έγραψε ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κόφτρας «Η Μανανερού» στον οποίο πρόεδρος είναι ο πατέρας της 26χρονης Χαρούλας, παραθέτοντας τη φωτογραφία της άτυχης κοπέλας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...