ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δίνει “μάχη” για τη ζωή του 27χρονος αστυνομικός! Τον έδιωξαν από το Νοσοκομείο, έφθασε στον “Αγιο Ανδρέα”! Αγνωστη η αιτία

    Ημερομηνία:

    Την περασμένη Κυριακή έφθασε στα Επείγοντα στο Νοσοκομείο του Πύργου ένα παλικάρι 27 ετών, που υπηρετούσε ως αστυνομικός στην Αθήνα. Είχε πάρει την άδειά του και επέλεξε να κατέβει στη Γαστούνη, να δει την οικογένειά του. Κάποια στιγμή δεν αισθάνθηκε καλά και αμέσως επισκέφθηκε το Νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί τον είδε μια νεαρή ιατρός στην οποία ανέφερε ότι ένιωθε μουδιάσματα στα χέρια του και στα πόδια του. Του έγιναν κάποιες εξετάσεις, αλλά τελικά δεν επελέγη η παραμονή του στο Νοσοκομείο για παρακολούθηση αλλά του υπεδείχθη να επιστρέψει στην οικία του να ξεκουραστεί. (Χωρίς αυτή η επιλογή να είναι με ευθύνη του ασθενούς).

    Δυστυχώς μετά την επιστροφή του στην οικία του η κατάσταση επιδεινώθηκε, οπότε η μητέρα του επικοινωνήσε τηλεφωνικά με τον οικογενειακό τους γιατρό ο οποίος αφού μίλησε και με τον νεαρό την ενημέρωσε ότι πρόκειται περί σοβαρής εγκεφαλίτιδος και πρέπει να μεταβεί άμεσα στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών. Στη συνέχεια ο 27χρονος μεταφέρθηκε από την Πάτρα στη ΜΕΘ Ιωαννίνων και ακολούθως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

    Ο νεαρός αστυνομικός βρίσκεται σε κώμα στην Εντατική και οι γιατροί αγωνίζονται ώστε τελικά να κερδιθεί η μάχη που δίνουν και οι ίδιοι αλλά και ο 27χρονος για να κρατηθεί στη ζωή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...