Δυτική Ελλάδα: Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη με λεία… 215.00 ευρώ – Πέντε οι δράστες

    Ημερομηνία:

    Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που σημειώθηκε ανήμερα του εορτασμού του Πολιούχου του νησιού μας (24/8/2022), με λεία 215.000 ευρώ!!!
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου μετά από συντονισμένες έρευνες (κάμερες ασφαλείας, λήψη DNA) κατάφερε να ταυτοποιήσει τους 5 δράστες, οι οποίοι και στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις.
    Στην ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων για την υπόθεση αναφέρεται:
    “Εξιχνιάστηκε υπόθεση διακεκριμένης κλοπής, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος πέντε ημεδαπών –εκ των οποίων 3 γυναίκες και 2 άνδρες-, για το αντίστοιχο αδίκημα.
    Ειδικότερα, από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι -5- εμπλεκόμενοι, έχοντας διακριτούς ρόλους στο σημείο δράσης τους, το πρωί της Τετάρτης 24.08.2022, παραβίασαν την πόρτα διαμερίσματος, στην πόλη της Ζακύνθου και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα αφαίρεσαν από το εσωτερικό, μεταξύ άλλων, χρηματικό ποσό -215.000- ευρώ και -1.000- δολάρια Η.Π.Α.
    Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, κατασχέθηκε -1- ι.χ. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση του αδικήματος, καθώς και -4- κινητά τηλέφωνα.
    Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Cottage cheese, φέτα, γραβιέρα, παρμεζάνα – Πόση πρωτεΐνη και ασβέστιο περιέχουν;

    Αρχικά, το Cottage cheese είναι ένα τυρί το οποίο...

    Η επιστήμη εξηγεί γιατί οι μπαμπάδες «λιώνουν» για τις κόρες τους

    Ο εγκέφαλος των μπαμπάδων και η εν γένει συμπεριφορά τους εμφανίζουν...

    Τα 4 ζώδια που ξαναγράφουν την ιστορία της αγάπης τους

    Την περίοδο μέχρι τα μέσα του Απριλίου, τέσσερα ζώδια θα έχουν την...

    Ψήσιμο στον φούρνο: Τα πιο συχνά λάθη και πώς να τα αποφύγετε

    Ένα αφράτο, μοσχομυριστό κέικ, ένα καλοψημένο χοιρινό και οι μελωμένες...