Δυτική Ελλάδα: Κινδύνευσε σπίτι από φλεγόμενο αυτοκίνητο

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη υπήρξε η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς σε όχημα και την αποτροπή επέκτασης της σε οικία στο Παναιτώλιο.
    Η φωτιά έγινε αντιληπτή πριν λίγη ώρα, περί τις 11:30 το πρωί της Πέμπτης, και σήμανε συναγερμός με πέντε οχήματα και 10 πυροσβέστες να σπεύδουν από Αγρίνιο αλλά και τον Εθελοντικό Σταθμό Παραβόλας.
    Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στο γκαράζ αυλής κατοικίας όταν τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.
    Η επέκταση της φωτιάς στην οικία αποτράπηκε έχοντας προκαλέσει ζημιές σε εξωτερικούς χώρους.
    Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κάποιο άτομο της τετραμελούς οικογένειας που διαμένει στην οικία, την ώρα του συμβάντος άλλωστε βρισκόταν στο σπίτι μια γυναίκα.
    Για τα αίτια της φωτιάς θα ενεργηθεί η προβλεπόμενη προανάκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

    ΠΗΓΗ: agrinionews.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρέατα: Γιατί αυξάνονται οι τιμές σε μοσχάρι, αρνί και χοιρινό

    Τι μοσχάρι, τι… χαβιάρι λένε πλέον αρκετοί καταναλωτές, θέλοντας με...

    Νίκος Πολυδερόπουλος για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Αναμένω”

    Ευτυχισμένος με το νέο κεφάλαιο που ετοιμάζεται να ανοίξει...