ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Super γιαγιά! Δάγκωσε τον ληστή… και εκείνος άρχισε να τρέχει

    Ημερομηνία:

    Θύμα ληστείας έπεσε μέσα στο σπίτι της στη Ζάκυνθο μια ηλικιωμένη γυναίκα, 83 ετών σήμερα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ήταν 4 μετά τα μεσάνυχτα, όταν δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της 83χρονης, που μένει μόνη της στο χωριό Σκουληκάδο, για να τη ληστέψουν.

    Οι δράστες αφού χτύπησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και της απέσπασαν 300 ευρώ, προσπάθησαν να την πνίξουν με το μαξιλάρι, η 83χρονη όμως αντέδρασε και δάγκωσε τον έναν από αυτούς στο χέρι, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηλικιωμένη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ζακύνθου, είπε στους αστυνομικούς ότι οι ληστές ήταν δύο μελαμψοί άνδρες. Οι δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Τη βάζει στο προσκήνιο για να δείχνει ξανά ανθρώπινος»: Αντιδράσεις για την εμφάνιση του Κάνιε Γουέστ με τη 12χρονη κόρη του

    Στο στόχαστρο επικρίσεων βρίσκεται ο Κάνιε Γουέστ μετά την εμφάνισή του...

    Οι φωτογραφίες της Ρίας Ελληνίδου με μαγιό από την Ταϊλάνδη

    Φωτογραφίες με μαγιό ανέβασε στα social media η Ρία Ελληνίδου από...

    Φαντασμαγορική συναυλία με την Κατερίνα Στικούδη – Επίλογος στο Αχαγιώτικο Καρναβάλι – Δείτε πολλές φωτό

    Με μια δυνατή έκρηξη χαράς, δημιουργίας και αστείρευτης φαντασίας,...