ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Super γιαγιά! Δάγκωσε τον ληστή… και εκείνος άρχισε να τρέχει

    Ημερομηνία:

    Θύμα ληστείας έπεσε μέσα στο σπίτι της στη Ζάκυνθο μια ηλικιωμένη γυναίκα, 83 ετών σήμερα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ήταν 4 μετά τα μεσάνυχτα, όταν δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της 83χρονης, που μένει μόνη της στο χωριό Σκουληκάδο, για να τη ληστέψουν.

    Οι δράστες αφού χτύπησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και της απέσπασαν 300 ευρώ, προσπάθησαν να την πνίξουν με το μαξιλάρι, η 83χρονη όμως αντέδρασε και δάγκωσε τον έναν από αυτούς στο χέρι, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηλικιωμένη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ζακύνθου, είπε στους αστυνομικούς ότι οι ληστές ήταν δύο μελαμψοί άνδρες. Οι δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Είμαι καρδιολόγος – Αυτές είναι οι 4 εξετάσεις που δείχνουν αν έχετε φραγμένες αρτηρίες»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-4-%ce%b5/

    Ο Τάιλερ Ρόμπινσον συζούσε «με τρανς σύντροφο» που παρέδωσε στο FBI τα μηνύματα για το όπλο της δολοφονίας

    Με τρανς πρόσωπο φέρεται ότι συζούσε ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον, που...