ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Θρήνος για νεαρό! Περπατούσε σε μονοπάτι και έπαθε ανακοπή

    Ημερομηνία:

    Μοιραία στάθηκε η προσπάθεια του ενός εκ των δυο Ελλήνων που ξεκίνησαν να περπατήσουν το δύσκολο μονοπάτι από την Αντίσαμο προς την παραλία Κουτσουπιά στην Κεφαλονιά.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με πληροφορίες χθες  το μεσημέρι 700 μέτρα πριν φτάσουν στην παραλία ο ένας – που κατάγεται από την περιοχή της Παλλικής αλλά διαμένει στην Αθήνα – παρουσίασε καρδιολογικό πρόβλημα χάνοντας τις αισθήσεις του.

    Άμεσα ο φίλος του ζήτησε βοήθεια τρέχοντας προς την παραλία Κουτσουπιά.

    ICECAP

    Λόγω του δύσβατου της περιοχής ήταν αδύνατο και χρονοβόρο να προσεγγίσουν οι διασώστες δια ξηράς , έτσι στήθηκε επιχείρηση δια θαλάσσης.

    Με την βοήθεια του Λιμεναρχείου και την υποστήριξη της Πυροσβεστικής και ενός θαλάσσιου ΤΑΧΙ ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Σάμης όπου άμεσα κρίθηκε η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομειο Αργοστολίου.

    Δυστυχώς στη διάρκεια της διαδρομής ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ανοικτή συζήτηση την Τετάρτη για τη «Μεταφορά μαθητών» στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου

    Με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Σχολείο», θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση...

    ΠΑΤΡΑ – Αλεξάνδρα Σδούκου: «Το πόρισμα Καρώνη καταρρίπτει με κρότο τα περί συγκάληψης στα Τέμπη»

    Με σαφείς αιχμές κατά της αντιπολίτευσης αλλά και με...

    ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Απανωτές επιθέσεις σε περαστικούς από αγέλη αδέσποτων

    Παραλία Πατρών, κοντά στην Οβρυά. Όπως μας καταγγέλλουν κάτοικοι, εδώ...