«Έχω τρομοκρατηθεί, ήμουν μόνη στον δρόμο» λέει η κοπέλα που κατήγγειλε τον σάτυρο

    Ημερομηνία:

    Τη διαδρομή του τρόμου, που βίωσε χθες το βράδυ, κατά την επιστροφή της στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη όταν ένας νεαρός άνδρας την ακολουθούσε με το μόριό του σε κοινή θέα, περιγράφει σοκαρισμένη στο protothema.gr η make up artist, Δανάη Ακριβιάδου.

    Όπως αναφέρει το όμορφο κορίτσι της μόδας ήταν γύρω στις 00:30, όταν, καθώς περπατούσε στον δρόμο, αισθάνθηκε κάποιος να την ακολουθεί επίμονα σε όλη τη διαδρομή:

    «Αρχικά γυρνούσα από την περιοχή της Καλλιθέας, όταν στη λεωφόρο Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, αισθάνομαι ότι κάποιος με ακολουθεί. Ήμασταν με τα πόδια και εγώ και εκείνος. Αισθάνθηκα κάπως ανήσυχα εκείνη την ώρα γιατί ήταν και αργά ήταν γύρω στις 00:30. Ξεκίνησα να περπατάω πιο γρήγορα προς το σπίτι μου. Κάποια στιγμή τον έχασα, αλλά έκανα λάθος γιατί την ώρα που κατευθυνόμουν προς την είσοδο της πολυκατοικίας τον είδα ξανά. Άνοιξα την πόρτα, μπήκα γρήγορα και ταυτόχρονα έκλεισα με τα χέρια την πόρτα, ώστε να μην έχει χρόνο να μπει. Τότε, όπως φαίνεται στο βίντεο, εμφανίζεται αυτός. Εγώ μέχρι τότε δεν ήξερα ότι αυτός περπατούσε και είχε έξω το μόριο του. Στην κάμερα το είδα. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση».

    andras1

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Sex therapy: Πέντε τρόποι για καλύτερο σεξ με τη σφραγίδα της επιστήμης

    Ενδεχομένως η επιστήμη και η έρευνα να ήταν ο...

    Η ανατριχιαστική συσκευή για τηλέφωνα που επιτρέπει τα φιλιά από απόσταση

    Το Remote Kiss, ένα περίεργο αξεσουάρ για τηλέφωνα που κυκλοφόρησε...

    Οι ερευνητές ίσως βρήκαν τον τρόπο να «φρενάρουν» τη γήρανση

    Πιο κοντά στο άπιαστο όνειρο της παντοτινής νεότητας; Νέα έρευνα αναλύει...