ΕΦΕΤ – ΣΔΟΕ: Οργώνουν την καρναβαλική Πάτρα – Ελεγχος για αποδείξεις – “Τσίμπησαν” κατάστημα

    Ημερομηνία:

    Κλιμάκια του ΕΦΕΤ, αλλά και του ΣΔΟΕ, έχουν ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης να σαρώνουν την αγορά και να κάνουν ελέγχους σε καταστήματα του κέντρου και περιφερειακά αυτού.

    Οι έλεγχο εστιάζονται κυρίως σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με τα κλιμάκια του ΕΦΕΤ να κάνουν υποδείξεις στους υπάλληλους, ενώ σε ότι αφορά το ΣΔΟΕ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσε και πρόστιμo σε επιχείρηση που πιάστηκε να μην έχει κόψει αποδείξεις.

    Έλεγχοι αναμένεται να γίνουν και από κλιμάκια της Επιθεώρησης Εργασίας με αφορμή την Ψηφιακή Κάρτα. Πάντως από την πλευρά τους οι επαγγελματίες υποστηρίζουν ότι όλα γίνονται νομότυπα αφού τα πρόστιμα είναι μεγάλα, ενώ τονίζουν ότι οι έλεγχοι θα πρέπει να εντατικοποιηθούν και να γίνουν κυρίως το Σαββατοκύριακο όταν αναμένεται να εμφανιστούν στο κέντρο πλανόδιοι πωλητές, υπαίθριες ψησταριές και όλα τα σχετικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε πόσο τζίρο κάνουν στην Ελλάδα Temu και Shein

    Τα μικροδέματα που εισήλθαν το 2024 στην ΕΕ από...

    Πότε οι νυχτερινές εφιδρώσεις δεν οφείλονται στη ζέστη, αλλά σε σοβαρό πρόβλημα υγείας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5-%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%cf%85%cf%87%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ad%cf%82-%ce%b5%cf%86%ce%b9%ce%b4%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%bf%cf%86%ce%b5/

    Cinderella: Η αισθησιακή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

    Με τη θερμοκρασία να έχει ανέβει για τα καλά,...

    Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι φωτίζουν το μέγεθος της διαφθοράς

    Το τσουνάμι αποκαλύψεων για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ  προκαλεί...