Εφιάλτης στα Βραχνέϊκα! Τον χτυπούσαν και του τραβούσαν το δάχτυλο για να πάρουν τη βέρα

Ημερομηνία:

Εφιαλτικές ώρες έζησε, µέσα στο ίδιο του το σπίτι, ένας 75χρονος, τα ξηµερώµατα του Σαββάτου, όταν έπεσε θύµα ληστείας. Τέσσερα άτοµα, τα οποία είχαν καλυµµένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο σπίτι του και, µε απίστευτη αγριότητα, του άρπαξαν τη χρυσή βέρα που φορούσε στο χέρι του κι ένα ρολόι, αξίας 1.500 ευρώ.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, οι δράστες κρατούσαν ξύλο και χτυπούσαν αλύπητα τον 75χρονο στα πόδια και στο πρόσωπο, µε αποτέλεσµα να του αφαιρέσουν, εκτός από τα τιµαλφή, και µία τραπεζική κάρτα. Οι τέσσερις άγνωστοι, µέχρι στιγµής, δράστες, ετράπησαν σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ηλικιωµένος άνδρας ακόµα βρίσκεται σε σοκ, ενώ αδυνατεί να επιστρέψει από φόβο στο σπίτι του. Έχει βρει καταφύγιο σε συγγενικό του σπίτι και παραµένει σε κατάσταση σοκ. Το σοβαρό περιστατικό διερευνάται µε ιδιαίτερη προσοχή από τους αστυνοµικούς της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι θέτουν σε προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών και γι’ αυτό έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόµου, για τον εντοπισµό και τη σύλληψη των δραστών.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 23/9/2026 στην Οβρυά

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας “Ο Άγιος...

ΕΙΝΑΙ… ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ: Ο Δήμος ετοιμάζεται να παραχωρήσει το διατηρητέο της οδού Κανακάρη

Το ενδεχόμενο παραχώρησης του διατηρητέου ακινήτου στην οδό Κανακάρη...

Πάτρα: Θρήνος για την Κατερίνα Μικρούτσικου – φωτο

ΚΗΔΕΙΑ Την πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΕΤΩΝ...

Κάτοικοι Ζαρουχλεϊκων: Στον Εισαγγελέα για την κεραία κινητής τηλεφωνίας

Στον εισαγγελέα απευθύνθηκαν σήμερα το πρωί, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου,...