ΕΦΚΑ: Βίντεο ντοκουμέντο από τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της υπαλλήλου που ζητούσε μίζα για επίδομα αναπηρίας

    Ημερομηνία:

    Βίντεο από τα χρήματα που βρέθηκαν μέσα σε φακέλους στο σπίτι της υπαλλήλου του ΕΦΚΑ που φέρεται να εκβίαζε μία γυναίκα προκειμένου να διευθετήσει υπόθεση που αφορούσε στην καταβολή του επιδόματος αναπηρίας στη μητέρα της, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ..

    Μετά από επισταμένη έρευνα των στελεχών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. η υπάλληλος συνελήφθη για χρηματισμό και μέσα στο σπίτι της εντοπίστηκαν περίπου 62.000 ευρώ! Τα χρήματα ήταν μέσα σε φακέλους, αποθηκευμένα σε διαφορετικά σημεία. Πρόκειται ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο και θα πρέπει να δικαιολογηθεί.
    Η υπάλληλος του ΕΦΚΑ συνελήφθη από τους αστυνομικούς μετά από συνάντηση που είχε με την καταγγέλλουσα προκειμένου να της καταβάλει 2.000 ευρώ για την έγκριση του επιδόματος αναπηρίας της μητέρας της. «Τα μισά όπως είχαμε πει». Αυτό είναι το μήνυμα που της απέστειλε αμέσως μετά την έγκριση του αιτήματος.

    Βίντεο ντοκουμέντο από τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της υπαλλήλου του ΕΦΚΑ

    Aπό εκείνη τη στιγμή και μετά άρχισε να μετρά η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη της.
    Καταλυτικό ρόλο στην αποκάλυψη της δράσης της έπαιξαν οι συνομιλίες που είχε με έτερους συναδέλφους της για την υπόθεση καθώς και με την ίδια την καταγγέλλουσα στην οποία είχε διαμηνύσει πως αν δεν της δώσει 4.000 ευρώ τότε η καταβολή του επιδόματος που εκ του νόμου δικαιούνταν η μητέρα της δεν θα γίνει ποτέ. Τελικά, επειδή η γυναίκα δεν είχε πολλά χρήματα, η υπάλληλος του ΕΦΚΑ «έριξε νερό στο κρασί της» και είπε στην καταγγέλλουσα να της δώσει 2.000 ευρώ με το που εγκριθεί το αίτημα και άλλες 2.000 ευρώ στη συνέχεια.

    Μάλιστα για τις «απαιτήσεις» της ήταν ενήμερος και ο σύζυγός της ο οποίος επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση. Για την παράδοση του ποσού ορίστηκε ραντεβού στην Αθήνα. Κατόπιν αυτών στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προσημείωσαν τα χρήματα και εν συνεχεία τα παρέδωσαν στη γυναίκα που με τη σειρά της τα έδωσε στην υπάλληλο. Μετά λοιπόν από τη συνάντηση αστυνομικοί ακινητοποίησαν την υπάλληλο και της πέρασαν χειροπέδες.

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άγριος καβγάς ζευγαριού όταν η σύζυγος κατηγόρησε τον άνδρα της ότι έχει ομόφυλη σχέση

    Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ζευγάρι στον Βόλο για...

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....

    «Η τεχνικός της απάτης»: Μυστηριώδης γυναίκα τρομοκρατεί το Αγρίνιο

    Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική απόπειρα απάτης φαίνεται πως βρίσκεται...

    Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ορεινή Ναυπακτία, που πήγε, με ποιους και που δείπνησε ΦΩΤΟ

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. βρίσκεται αυτές τις ημέρες...