efood: Ξεπέρασαν τα 2,6 εκατομμύρια οι ενεργοί χρήστες το πρώτο εξάμηνο του 2024

    Ημερομηνία:

    Με τον αριθμό των ενεργών χρηστών να αναμένεται να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια το επόμενο διάστημα, το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, συνεχίζει να αποτελεί μια από τις κορυφαίες online πλατφόρμες στη χώρα.

    Συγκεκριμένα, για το πρώτο εξάμηνο του 2024 (μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2024 και 30ης Ιουνίου 2024), ο μέσος αριθμός των μοναδικών χρηστών του efood, ανέρχεται σε 2.684.558, οι οποίοι πραγματοποίησαν μία ή περισσότερες παραγγελίες, μέσα από την πλατφόρμα.

    Το efood είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, ενσωματώνοντας στις επιλογές προς τους καταναλωτές του περισσότερα από 21.000 καταστήματα σε 100 πόλεις, με 10.000 από αυτά, να επιλέγουν τον στόλο του efood για τη διανομή των προϊόντων τους. Παράλληλα, αναπτύσσει τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα super markets στην ελληνική αγορά, αποτελώντας πλέον τη #1 επιλογή online supermarket για τους καταναλωτές. To efood απασχολεί σήμερα περισσότερους από 5000 ανθρώπους, γεγονός που το καθιστά ανάμεσα στους σημαντικότερους εργοδότες στην ελληνική αγορά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πάτρα και άλλες 6 πόλεις θα έχουν φυσικό αέριο το 2026

    Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, ‘Αρτα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Πάτρα και Πύργος, είναι...

    Νέλσον Μαντέλα: Tο σύμβολο της καταπίεσης και του αγώνα για ισότητα που “έφυγε” σαν σήμερα

    Εμβληματική μορφή του αγώνα για την εξάλειψη των ανισοτήτων...

    Την Κυριακή το Patras Skate Festival 2025

    Ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων ανακοινώνει τη διεξαγωγή του Patras...

    ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: Εργο “αθόρυβο” με 1,5 εκατομμύριο ευρώ

    Π ριν από λίγο καιρό, στη συνεδρίαση της Διαρκούς...