Έφτασαν στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Στον ανακριτή έφτασαν λίγο πριν τις 10:30 το πρωί οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

    Οι συλληφθέντες για την ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και βρίσκονται ενώπιον του 30ου Τακτικού Ανακριτή στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

    Σύμφωνα με την Αθανασία Σταυρή, τη συνήγορο υπεράσπισης του 40χρονου και του 48χρονου που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τα αδέλφια αμφισβητούν τα στοιχεία που επικαλούνται οι αστυνομικές Αρχές για την εμπλοκή τους στο μαφιόζικο «χτύπημα».

    «Οι εντολείς αρνούνται με κάθε τρόπο την κατηγορία. Να πούμε και να αποσαφηνιστεί σχετικά με το παρελθόν των δύο αδελφών ότι δεν έχουν ποινικό παρελθόν με την έννοια των καταδικών. Έχουν λευκό ποινικό μητρώο», δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι η κ. Σταυρή.

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πρωταθλητές των aircondition: Δεύτερη η Ελλάδα στην κατανάλωση κλιματιστικών στην ΕΕ

    Καθώς η Ευρώπη μαστίζεται από ένα ακόμη κύμα καύσωνα, ο...

    Πολιτικός «σεισμός» για τις χρεώσεις στα ΑΤΜ – Τι απαντά η Τράπεζα Πειραιώς

    Μία σημαντική αλλαγή στη χρήση των ΑΤΜ ανακοίνωσε πρόσφατα...

    «Ο σύζυγός μου παρακολουθεί ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου την ώρα που κάνουμε έρωτα. Νιώθω άχρηστη»

    Είναι φυσιολογικό κάθε σχέση, ειδικά αν μετρά πολλά χρόνια ύπαρξης,...