«Έφυγε» η Αγλαΐα Ζαμπάρα- Πάλεψε με τον κορωνοϊό, στο Ρίο

    Ημερομηνία:

    “Έφυγε” από τη ζωή χθες Παρασκευή 4 Ιουνίου, σε ηλικία 70 ετών, η Αγλαΐα Ζαμπάρα, μετά από μάχη που έδωσε γι’ αυτή, για περισσότερους από τρεις μήνες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

    BOOKTICKETS

    Νόσησε από κορωνοϊό και μεταφέρθηκε αρχικά στην πτέρυγα Covid 19, όμως μετά τις πρώτες ημέρες νοσηλείας και λόγω επιπλοκών μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις που είχε, “ακόμα και περισσότερο του λογικού ή του αναμενομένου”, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών, όμως τελικά ο “αντίπαλος”, για μία ακόμα φορά αποδείχτηκε πιο “ισχυρός”.

    Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Σάββατο, στις 5μμ, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων, στις δεύτερες Εργατικές Κατοικίες της Ναυπάκτου, υπό τα μέτρα που ορίζουν οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ντόναλντ Τραμπ: Υπάρχουν καλές πιθανότητες για συμφωνία στην Ουκρανία μετά τις συνομιλίες στη Φλόριντα

    Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά τις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στη...

    Πάτρα: Θρήνος για γνωστό συνδικαλιστή που “έφυγε νωρίς” – φωτο

    Θλίψη στον κλάδο των οδηγών ταξί της Πάτρας προκάλεσε...

    Πώς μία άσκηση 4.000 ετών έγινε viral: Το κινεζικό μυστικό για γεράματα σε… φόρμα

    Μία άσκηση 4.000 ετών από την Κίνα κατακτά τα social...

    Το πιο απλό κόλπο για καλύτερο ύπνο

    Υπάρχουν βράδια που ο ύπνος μοιάζει άπιαστο όνειρο. Γυρίζουμε από τη...