Εγινε το… σώσε, σε κηδεία! Ο γιος επιτέθηκε στον κουνιάδο! Μπουνιές πάνω από το φέρετρο

    Ημερομηνία:

    Αδιανόητες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν σε κοιμητηριακό ναό των Αθηνών κατά τη διάρκεια εξοδίου ακολουθίας 83χρονου πρώην δημοσίου υπαλλήλου μεταξύ του 43χρονου γιου του και του 38χρονου κουνιάδου του, άνδρα της αδερφής του.

    Στο μέσο της ακολουθίας, ξαφνικά ο 43χρονος γιος του θανόντος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του 38χρονου και αφού του επιτέθηκε λεκτικά χειροδίκησε εναντίον του με μπουνιές στο πρόσωπο και κλωτσιές ενώ επιτέθηκε λεκτικά στην αδερφή του αλλά και στην 10 ετών κόρη της που βρισκόταν στην κηδεία.

    GLEARNET

    Το απίστευτο περιστατικό ανάγκασε τον Ιερέα να διακόψει την εξόδιο ακολουθία και να επιπλήξει τον 43χρονο ζητώντας του να αποχωρήσει από το σημείο.

    Ο άνδρας βγήκε εκτός ναού και επέστρεψε στο τέλος της κηδεία ενώ προσπάθησε να δικαιολογηθεί στον Ιερέα λέγοντας πως ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε.

    Εξαιτίας του συμβάντος, η κόρη του θανόντος ζήτησε από το θύμα, τον 38χρονο σύζυγό της να μην παραυρεθεί στην ταφή με φόβο να μην υπάρξει νέο επεισόδιο, ενώ ο 38χρονος ενημέρωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά του 43χρονου.

    ΠΗΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Οι γείτονες έσωσαν γυναίκα στην περιοχή Αγίου Διονυσίου! Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ

    Συναγερμός, σήμανε, το βράδυ της Παρασκευής, στην Πάτρα, έπειτα...

    Κουμπάρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάντρεψε τον συνεργάτη του Ελπιδοφόρο Παπανικολόπουλο με την Εβίνα Γιακουμάτου

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε κουμπάρος του επί πολλά χρόνια στενού του...

    Euroleague: Περίπατος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ επί της Ντουμπάι – Έκπληξη ο Αστέρας στην Πόλη, απόλυτη η Ζαλγκίρις

    Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε (Φουρνιέ, Γουόκαπ), ο...