Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θρίλερ με την κάρτα μνήμης της κάμερας – Στην Κίνα για να βρεθεί πότε αφαιρέθηκε

    Ημερομηνία:

    Ένα νέο κεφάλαιο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον 33χρονο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
    Συγκεκριμένα οι ερευνητές της ασφάλειας ανέμεναν τα αποτέλεσματα απο την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας στο σαλόνι του σπιτιού, προκειμένου να καταλήξουν στο εάν η αφάιρεσή της έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία.

    Εάν αποδειχθεί ότι ο Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν τη δολοφονία της συζύγου του τότε ενισχύεται το σενάριο του εκ προμελέτης εγκλήματος.  Όμως η τροπή που πήραν τα πράγματα είναι διαφορετική καθώς σύμφωνα με τον Alpha οι επιτελείς της ασφάλειας δεν κατέληξαν ακόμη  στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα. Έτσι λοιπόν δεν μπορούν να απαντήσουν στον ανακριτή για το πότε ο 34χρονος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης.

    Ως εκ τούτου αποφασίστηκε τα στοιχεία αυτά να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μετά από έξι χρόνια σχέσης έμαθε ότι το αγόρι της είναι αδερφός της

    Μία απίθανη ιστορία αποκάλυψε μία χρήστης του Reddit, η...

    Ηφαίστεια: Γιγάντιες εκρήξεις μέσα στα επόμενα 100 χρόνια βλέπουν οι επιστήμονες – Ο κίνδυνος έχει υποτιμηθεί

    Ο κόσμος είναι -δυστυχώς- απροετοίμαστος για μία τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη,...

    Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να σταματήσετε να φοράτε εσώρουχα μετά το σεξ

    Θα το έχετε ακούσει, ή διαβάσει… ένα εκατομμύριο φορές:...

    Blogger αποκαλύπτει γιατί οι Ιταλοί δεν παχαίνουν ενώ τρώνε τόσα ζυμαρικά

    Στοιχεία αναφέρουν πως  ο μέσος Ιταλός τρώει ζυμαρικά περίπου 3-4 φορές...