Είχε 100 φίδια κρυμμένα μέσα στο παντελόνι του: Άφωνοι οι τελωνειακοί – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Ένας άνδρας συνελήφθη να προσπαθεί να περάσει λαθραία πάνω από 100 ζωντανά φίδια στην ηπειρωτική Κίνα, στριμώχνοντάς τα στο παντελόνι του, σύμφωνα με τις τελωνειακές αρχές της χώρας.

    Τελωνειακοί υπάλληλοι τον σταμάτησαν καθώς προσπαθούσε να μπει από το Χονγκ Κονγκ στη συνοριακή πόλη Σενζέν, ανέφερε σε ανακοίνωσή τους τα τελωνεία της Κίνας την Τρίτη.

    «Κατά τον έλεγχο, οι τελωνειακοί ανακάλυψαν ότι οι τσέπες του παντελονιού που φορούσε ο επιβάτης ήταν συσκευασμένες με έξι πάνινες σακούλες με κορδόνια περίσφιξης και σφραγισμένες με ταινία», ανέφερε η δήλωση.

    «Μόλις τις άνοιξαν, κάθε σακούλα βρέθηκε να περιέχει ζωντανά φίδια σε όλα τα είδη των σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων», τονίζεται.

    Ένα βίντεο έδειξε δύο συνοριακούς πράκτορες να κοιτάζουν μέσα σε διαφανείς πλαστικές σακούλες γεμάτες με κόκκινα, ροζ και λευκά φίδια.

    Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 104 από τα φολιδωτά ερπετά, ενώ πολλά από τα φίδια ήταν μη ιθαγενή είδη.

    Η Κίνα είναι ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους εμπορίας ζώων στον κόσμο, αλλά οι αρχές έχουν καταπολεμήσει το παράνομο εμπόριο τα τελευταία χρόνια.

    Οι νόμοι της χώρας για τη βιοασφάλεια και τον έλεγχο των ασθενειών απαγορεύουν στους ανθρώπους να φέρνουν μη ιθαγενή είδη χωρίς άδεια.

    «Όσοι παραβιάσουν τους κανόνες θα… λογοδοτήσουν σύμφωνα με το νόμο», είπε η τελωνειακή αρχή, χωρίς να διευκρινίσει την τιμωρία του άνδρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σάμος: 18χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από κλαμπ

    Με κάταγμα κρανίου, εξάρθρωση ώμου και μώλωπες σε όλο...

    Τραγωδία με 25χρονη από την Κ. Αχαϊα! Σκοτώθηκε στην Αθήνα στο τροχαίο στην Καισαριανή – ΦΩΤΟ – Ξέσπασε η αδελφή της

    Σφοδρό τροχαίο με δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στη Διεθνή Συνάντηση για την Ισότητα και τον Κοινοβουλευτισμό

    Στις διήμερες εργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης...

    ΠΑΤΡΑ: Χωματερή στο πάνω μέρος της Κολοκοτρώνη

    Σε πραγματική χωματερή έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες η...