Είχε κρύψει σε παραλία πάνω από ένα κιλό ηρωίνη

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

    Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε σε παραλία του Δήμου Ηρακλείου όπου σε συγκεκριμένο σημείο ήταν κρυμμένη μεγάλη πλαστική συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία.

    ‘Αμεσα ακινητοποιήθηκε και στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχεθήκαν, μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε 1.055 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, ένα μαχαίρι και ένα κινητό τηλέφωνο.

    Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Κάτιας Μαυρίδη, “Ο Πόνος των Θεών”

    Οι εκδόσεις Σιδέρη και το βιβλιοπωλείο Παπαχρίστου -Γωνιά του Βιβλίου προσκαλούν...

    Αχαϊα: Ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις τα πρατήρια καυσίμων – Το σκέφτονται για “διακοπή παραλαβής”

    Δυναμικές μορφές αντίδρασης, με την πρωτοβουλία ν’ ανήκει σε...

    Εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση Απολυτήριου Τίτλου Δημοτικού Σχολείου

    Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ανακοινώνεται ότι θα...