Εικαστικά εγκαίνια στο Αίγιο – Η έκθεση ζωγραφικής του Γεράσιμου Παρίση

    Ημερομηνία:

    Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γεράσιμου Παρίση «Απεικάσματα» θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή (ώρα 20:00) στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο.

    Η έκθεση πραγματεύεται την απεικόνιση μιας νοητικής σύλληψης, δηλαδή μιας ιδέας, της διαίσθησης, ενός ονείρου, ενός στοχασμού ή ενός προβληματισμού.

    GLEARNET

    Ο Γεράσιμος Παρίσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο, αυτοδίδακτος ως ζωγράφος, στην παρούσα έκθεση έχει συγκεντρώσει ορισμένα έργα μιας μοναχικής πορείας και αναζητήσεως είκοσι ετών, όπου εκφράζει τους προβληματισμούς του μέσω του προσωπικού του βλέμματος και των ονείρων του. Πρόσωπα, καθημερινά αντικείμενα, εσωτερικά τοπία, ποιητικές απεικονίσεις ή συνθέσεις του «παραλόγου» συγκροτούν ένα μωσαϊκό του εικαστικού του γίγνεσθαι.

    Η έκθεση, που είναι υπό την αιγίδα της ΔΗΚΕΠΑ, θα διαρκέσει από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου με τις εξής ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00 & 18.30-20.30. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλότεχνους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Κατέθεσε πρόταση ο Ψωμάς για την επίθεση στο Ρηγόπουλο και…. έγινε χαμός από αντιδημάρχους! ΒΙΝΤΕΟ

    Της κακομοίρας στην συνεδρίαση της δημοτικής Επιτροπής Πάτρας πριν...

    Διακοπές: Ποια μέρη προτίμησαν οι Πατρινοί – Τι δείχνουν τα στοιχεία των Ταξιδιωτικών Γραφείων

    Με τις βαλίτσες μοιρασμένες,  ανάμεσα σε νησιωτικά τοπία και...

    Έλεν Μίρεν: «Δε γαμ@@@@! Είμαι ζωντανή!»

    Η Έλεν Μίρεν, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο...

    Αυτή είναι η καθηγήτρια που κατέρρευσε μπροστά στους μαθητές της

    Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η εκπαιδευτική κοινότητα της Φθιώτιδας...