ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ… ΤΡΕΛΑ: Εδιναν επίδομα λόγω αναπηρίας… σε παιδοβιαστές! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ… ΕΠΙΔΟΤΟΥΣΑΝ! ΠΙΝΑΚΑΣ

    Ημερομηνία:

    Την ώρα που όλη η Ελλάδα συγκλονίζεται από περιπτώσεις παιδόφιλων και παιδοβιαστών, η Ελληνική Πολιτεία μέχρι και νόμο είχε θεσπίσει και μάλιστα από το 2011 που δίνει ποσοστά αναπηρίας σε όσους αντιμετωπίζουν ψυχιατρικά σεξουαλικά προβλήματα, όπως και… η παιδοφιλία! Ο παιδόφιλος δηλαδή δικαιούται ποσοστό αναπηρίας ύψους 30%! Ο Ενιαίος Πίνακας Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας του 2011 που παρέχει σκανδαλώδη bonus σε διάφορες μορφές διαστροφής, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 8 Νοεμβρίου 2011 (είχε  την υπογραφή του τότε υπουργού Γεώργιου Κουτρουμάνη. Και μόνο το γεγονός ότι αυτά τα bonus ίσχυαν επί μία δεκαετία, από το 2011 μέχρι το 2021, οπότε και εξαλείφθηκαν κατά την αναθεώρησή του Πίνακα στις 29 Δεκεμβρίου 2021(ΦΕΚ, Αρ. Φύλου 6282, 29/12/2021), είναι δηλωτικό της ανευθυνότητας και της εξαχρείωσης του πολιτικού συστήματος. Δηλαδή οι συγκεκριμένες διατάξεις καταργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ μόλις πριν από 10 μήνες! Ο Παιδοβιασμός εξωραϊζόταν εξουσιαστικά όταν αποδίδεται ως παιδοφιλία και επιβραβεύεται υπουργικά, με την προσφορά BONUS (Ποσοστό Αναπηρίας 20-30%),με απόφαση του μαθηματικού κ. Γεώργιου Κουτρουμάνη, που ανέλαβε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (2011) διά της συνήθους οδού των υπουργοποιήσεων.

     

    Εξάλλου, στις διαταραχές έξεων και παρορμήσεων υπάγονται οι εξής:

     

    Παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιγνίδια – Π.Α.: 20-35%

    Πυρομανία – Π.Α.: 20-35%

    Κλεπτομανία – Π.Α.: 20-35%

    Τριχοτιλλομανία – Π.Α.: 20-35%

    Πρόγνωση δυνητικά καλή

    Τέλος, οι σεξουαλικές διαστροφές ταξινομούνται οι εξής:

    Φετιχισμός – Π.Α.: 20-30%

    Παρενδυτικός φετιχισμός – Π.Α.: 20-30%

    Επιδειξιμανία – Π.Α.: 20-30%

    Ηδονοβλεψία – Π.Α.: 20-30%

    Παιδοφιλία – Π.Α.: 20-30%

    Σαδομαζοχισμός – Π.Α.: 20-30%

    Πρόγνωση δυνητικά καλή

     

    Όλα αυτά ευτυχώς καταργήθηκαν! Όμως για μία δεκαετία ο κάθε παιδόφιλος και παιδοβιαστής χαρακτηριζόταν «ανάπηρος» και ελάμβανε ποσοστό αναπηρίας 30%… για την σύνταξή του ή την εξασφάλιση κάποιου επιδόματος!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Αχαΐα: «Κύκλωμα» εκμετάλλευσης εργατών γης- Πέντε συλλήψεις και δύο αναζητήσεις

    Υπόθεση που παραπέμπει σε κύκλωμα εκμετάλλευσης αλλοδαπών εργατών γης εξιχνίασαν οι...

    Ταυτοποιήθηκε ο οπαδός που εισέβαλε στον αγώνα του Απόλλωνα Πάτρας με τον Εθνικό Λιβαδειάς

    Ταυτοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές ο οπαδός που εισέβαλε...

    Καλάβρυτα: Επιχείρηση διάσωσης Γάλλου πεζοπόρου που έπεσε σε απόκρημνο μονοπάτι ΦΩΤΟ

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου επιχείρηση διάσωσης στην...