Ειρήνη Μουρτζούκου: Έληξε το αυτόφωρο- Δεν συνελήφθη

    Ημερομηνία:

    Σε δύο περιοχές έψαξαν οι αστυνομικοί την Ειρήνη Μουρτζούκου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον της.

    Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την Ειρήνη Μουρτζούκου κι έτσι εναντίον της 24χρονης θα οριστεί τακτική δικάσιμος. Σημειώνεται πως το ένταλμα σύλληψης δεν σχετίζεται με τους θανάτους των παιδιών σε Αμαλιάδα και Κάτω Αχαΐα.

    Την περασμένη Δευτέρα μέλος της οικογένειας της 24χρονης, κατέθεσε μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς τον φωτογράφησε ως τον πατέρα των δύο της παιδιών της, που έχουν πεθάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός ήρθε στην Αθήνα και κατέθεσε την μήνυση του, σε αστυνομικό τμήμα των Βορείων Προαστίων της Αττικής. Έτσι κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, η οποία έληξε τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

    Οι αστυνομικοί έψαξαν να εντοπίσουν στους Αγίους Θεοδώρους και στα Μέγαρα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να την εντοπίσουν.

    Μάλιστα, ερευνήσαν και κάποια ξενοδοχεία χωρίς ωστόσο να φτάσουν στα ίχνη της. Έτσι αφού δεν συνελήφθη για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, η μήνυση θα συζητηθεί σε τακτική δικάσιμο που θα οριστεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το σιωπηλό έγκλημα του εμπάργκο Τραμπ στην Κούβα: Πετρέλαιο τέλος, φάρμακα τέλος, οι άνθρωποι ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια

    Αβάνα, Φεβρουάριος 2026. Η Κούβα βρίσκεται αντιμέτωπη με τεράστιες ελλείψεις καυσίμων...

    Στα 100.000 ευρώ το τίμημα για τα ιστορικά φωτογραφικά τεκμήρια εγκλημάτων πολέμου των Ναζί στην Ελλάδα

    Σε ποσό περί τα 100.000 ευρώ, έκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες...

    Πέθανε το δύο ετών αγοράκι στο οποίο είχε μεταμοσχευθεί κατεστραμμένη καρδιά στη Νάπολη

    Το δύο ετών αγοράκι στο οποίο είχε μεταμοσχευθεί κατεστραμμένη καρδιά στο...