ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Τι είπε για τον θάνατο των τριών κοριτσιών

    Ημερομηνία:

    Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η εισαγγελία της Πάτρας για την υπόθεση με τα τρία κορίτσια στην ίδια οικογένεια που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια – Για το θέμα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα μίλησε  ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης

    Ερωτήματα προκαλεί η τραγωδία στην Πάτρα με τα τρία κορίτσια της οικογένειας που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μόλις τρία χρόνια.

    Για την υπόθεση μάλιστα, ο εισαγγελέας παρήγγειλε να διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα, την ίδια ώρα που παραμένει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του τελευταίου παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας ο χαμός της οποίας βύθισε στη θλίψη το πανελλήνιο, καθώς ούτε ο ιατροδικαστής μπόρεσε να καταλήξει σε συμπέρασμα.

    Για το θέμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο μίλησε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. «Δεν υπάρχουν νεότερα. Έχει ήδη διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα για αυτή την ανεξήγητη υπόθεση η οποία πραγματικά δεν μπορεί να εξηγηθεί με την κοινή λογική», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πελετίδης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίου Μηνά

    Αύριο Τρίτη 11 Νοεμβρίου γιορτή του Αγίου Μηνά θα...

    Aπό σήμερα το επίδομα θέρμανσης

    Aπό σήμερα  Δευτέρα (10/11) ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων...

    Πάτρα – φωτό: Παραδόθηκε ανακαινισμένο το θέατρο Μπάρρυ

    Έγραψε ο μουσικός Γιώργος Δίπλας: ΄΄Ανακαινισμένο λειτουργικό ζεστό και φιλόξενο παραδόθηκε...