Εκδηλώσεις για την υποδοχή του Νέου Χρόνου ανήμερα το πρωί της Πρωτοχρονιάς, στην έδρα της Περιφέρειας και στις έδρες των υπόλοιπων Π.Ε.

    Ημερομηνία:

    κδήλωση για την υποδοχή του νέου χρόνου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2023 στα γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη -παρουσία του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

    Η εκδήλωση θα λάβει χώρα από τις 10 το πρωί ώς τις 12 το μεσημέρι και σε αυτή έχουν προσκληθεί όλες οι τοπικές Αρχές.

    GLEARNET

    Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν την Πρωτοχρονιά, τις ίδιες ώρες, και στα διοικητήρια των υπόλοιπων 4 Περιφερειακών Ενοτήτων, στο Ναύπλιο, την Κόρινθο, την Σπάρτη και την Καλαμάτα.

    Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, εξ άλλου, θα βρίσκεται στα γραφεία της έδρας, στην Τρίπολη, το ερχόμενο Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: Εμπαιναν μεσάνυχτα μέσα στην υπηρεσία και έκαναν… “μαϊμουδιές”! Σκάνδαλο και έρευνα από την Περιφέρεια

    Καθηµερινός «γολγοθάς» για πολίτες, επαγγελµατίες και επιχειρήσεις, έχει εξελιχθεί...

    Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

    Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα...

    Τα τρία ζώδια που θα σε απατήσουν και… ούτε που θα το καταλάβεις

    Πολλοί από εμάς το έχουμε κάνει. Προς Θεού, δεν...

    Το πιο ήσυχο δωμάτιο στον κόσμο – Γιατί κανείς δεν μένει μέσα πάνω από μία ώρα

    Για όσους έχουν κουραστεί από τη βαβούρα των μεγάλων...