Εκδήλωση του σπιράλ για τις οφειλές στον Δήμο Πατρέων: «Ψεύτικες υποσχέσεις, πραγματικές κατασχέσεις, από το πρόβλημα στη λύση»

    Ημερομηνία:

    Ανήμερα Πρωταπριλιά η δημοτική παράταξη σπιράλ καλεί όλους τους Πατρινούς σε μία ενημερωτική εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν οι ψεύτικες υποσχέσεις της δημοτικής αρχής σε αντιδιαστολή με τις πραγματικές κατασχέσεις και δεσμεύσεις λογαριασμών που έγιναν προ ημερών από την πλευρά του δήμου,

    σε σχέση με πιθανές οφειλές προς αυτόν από βάθος χρόνου.

    Η εκδήλωση σκοπεύει να οδηγήσει το κοινό «από το πρόβλημα στη λύση», παρουσιάζοντας συγκεκριμένους τρόπους αντιμετώπισης της δυσχερούς κατάστασης στην οποία έχουν βρεθεί πολλοί συνδημότες μας.

    Το σπιράλ εμπιστεύεται τους ειδικούς. Ειδικοί έχουν κληθεί, λοιπόν, και στην συγκεκριμένη εκδήλωση προκειμένου να παράσχουν έγκυρη ενημέρωση για το ιστορικό του ζητήματος, να δώσουν πρακτικές συμβουλές στους ενδιαφερόμενους και να απαντήσουν στις ερωτήσεις και απορίες των Πατρινών. Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσους είτε τους κατασχέθηκαν χρήματα, είτε δεν έχουν καν ενημέρωση αν έχουν οφειλές προς τον δήμο. Παροτρύνουμε όλους να επισκεφτούν το e-πληρωμές στο site του Δήμου Πατρέων (https://services.e-patras.gr/egwebapps/home), να μάθουν αν/πόσα/γιατί χρωστάνε και να έρθουν κατόπιν στην εκδήλωση για να πληροφορηθούν τα δικαιώματά τους.

    Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 8μμ της Τρίτης 1η Απριλίου 2025 στο ξενοδοχείο Βυζαντινό (Ρήγα Φεραίου 106), στο κέντρο της Πάτρας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός για βαριά σωματική βλάβη και παράβαση καθήκοντος κατά τη διάρκεια σύλληψης διαδηλωτή

    Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός μετά από περιστατικό που εκτυλίχθηκε...

    Ενστάσεις της Δημοτικής Αρχής για την Πατρών-Πύργου

    Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής: Η κατασκευή του Νέου Αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Πύργου...

    Μεταμοσχεύσεις ήπατος και σε παιδιά από τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Η περιπέτεια του 15χρονου Δημήτρη που συγκίνησε

    Μια νέα εποχή για την μεταμόσχευση ξεκινά στην Ελλάδα. Όπως αποκάλυψε ο...

    ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά τώρα κοντά στο αεροδρόμιο Καλαμάτας – Επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο

    Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (31/7) σε χαμηλή...