Εκεί που του… χρωστούσε, του πήρε και 70 χιλιάδες ευρώ! – Νέα απάτη «μαμούθ»

    Ημερομηνία:

    Νέα απάτη «μαμούθ» σε βάρος επιχειρηματία στην Ηλεία καταγράφηκε τις προηγούμενες ημέρες με το φαινόμενο να γίνεται πολύ ανησυχητικό πλέον αν αναλογιστούμε την συχνότητα που λαμβάνουν χώρα τέτοιες πράξεις αλλά και τα υπέρογκα ποσά που κάνουν «φτερά» από τους λογαριασμούς των ανυποψίαστων πολιτών που πέφτουν θύματα των επιτήδειων.

    Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Βουπρασίας, όταν ο άγνωστος δράστης επικοινώνησε με τον επιχειρηματία και του ζήτησε τον αριθμό του λογαριασμού του προκειμένου να του καταθέσει ένα πόσο το οποίο υποτίθεται πως του χρωστούσε.

    Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο Ηλείος επιχειρηματίας που είναι συνιδιοκτήτης εταιρείας κατάλαβε σχετικά έγκαιρα την απάτη και κατόρθωσε μέσω της τράπεζας του, να μπλοκάρει τον ποσό των 24 χιλιάδων ευρώ, όχι όμως και των 70 χιλιάδων ευρώ που του απέσπασε ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μοίρασε τα χρήματα που απέσπασε σε τράπεζες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Robert A. McCabe στην Πάτρα με αφορμή το λεύκωμα «Η Ελλάδα μετά τον πόλεμο. Τα χρόνια της ελπίδας»

    Το Βιβλιοπωλείο "Γωνιά του βιβλίου» – Παπαχρίστου" και οι Εκδόσεις...

    Από προφίλ έγκλειστου Ρομ έγινε το TikTok battle με πολίτες – Νέο ντοκουμέντο με trap βίντεο από φυλακή

    Μία νέα ζωντανή «μάχη» (battle) στο TikTok, αυτή τη φορά...

    ΠΑΤΡΑ: Δείτε εκπληκτικό βίντεο! Πώς η πόλη υποδέχθηκε το υποβρύχιο ΩΚΕΑΝΟΣ

    Δυο κορυφαίες μονάδες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, υποδέχεται ο Οργανισμός...

    Οδύσσεια: Τεράστια γκάφα με την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν – Διέρρευσε στο διαδίκτυο το τρέιλερ

    Μια τεράστια γκάφα συνέβη με το πρώτο τρέιλερ της...