Έκκληση για όσους κάνουν … σκι στο Χελμό – “Υπάρχουν κίνδυνοι, είστε απροστάτευτοι με κλειστό το Χιονοδρομικό”!

    Ημερομηνία:

    Σοβαροί κίνδυνοι ελλοχεύουν για όσους κάνουν σκι… στον Χελμό, καθώς το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι κλειστό λόγω της πανδημίας. 

    Σύμφωνα με πληροφορίες,  , έχουν εντοπιστεί σκιέρ με ειδικούς τρόπους να ανεβαίνουν τις πίστες και να τις κατεβαίνουν με τα χιονοπέδιλά τους.

    Ο κίνδυνος είναι μεγάλος, καθώς λόγω της μη λειτουργίας του κέντρου, οι πίστες δεν έχουν καθαριστεί και το χιόνι δεν έχει στρωθεί. Σε περίπτωση επίσης, τραυματισμού ή οποιουδήποτε άλλου κινδύνου, οι σκιέρ δεν θα μπορούν να έχουν τη συνδρομή των εργαζομένων του χιονοδρομικού.

    Ενόψει και των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απευθύνεται έκκληση προς τους χρήστες του βουνού, για την προστασία της υγείας τους, να μη χρησιμοποιούν τις πίστες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καιρός: Ήπιο το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου με θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα

    Με ήπιο και σχετικά σταθερό καιρό κυλά το πρώτο δεκαήμερο του...

    Θρήνος στη Νέα Μάκρη: Νεκρός από εγκεφαλική εμβολή 12χρονος αθλητής

    Στο πένθος έχει βυθιστεί Νέα Μάκρη μετά τον ξαφνικό...

    12 Αυγούστου 2026: Όταν η μέρα θα κοπεί στα δύο

    Στις 12 Αυγούστου 2026 θα πραγματοποιηθεί ολική έκλειψη Ηλίου,...