Εκλογές 2023: Με μικρόφωνο ο Άδωνις στην πίστα της «Φαντασίας»

    Ημερομηνία:

    Στην πίστα του γνωστού νυχτερινού κέντρου «Φαντασία» ανέβηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όχι για να τραγουδήσει, αλλά για να μιλήσει στους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους νυχτερινών κέντρων που οργάνωσαν, πριν από τις εκλογές,  μια μεγάλη εκδήλωση προς τιμήν του, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης και του υπουργείου Ανάπτυξης στον κλάδο τους, κατά την περίοδο της πανδημίας.

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Φαντασία

     

    Φανερά ευδιάθετος, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να τρολάρει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό:

    «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρισκόμουν με μικρόφωνο στη σκηνή της «Φαντασίας». Όσο και να με πιέσετε δεν πρόκειται να τραγουδήσω. Έχω πολλά προτερήματα αλλά η φωνή μου είναι πραγματικά ανυπόφορη», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια.

    Και συνέχισε λέγοντας:

    «Ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που του αρέσει η φωνή μου είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε το αμίμητο: σε όλα τα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε εμένα να μιλάω. Τώρα, πως περιμένει να κερδίσει εκλογές με τη δική μου αγριοφωνάρα πρωί, μεσημέρι, βράδυ, μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να το καταλάβει».

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop