Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Στη φυλακή η 33χρονη – Έδωσε τυπική απολογία

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέα κρίθηκε πριν από λίγο με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η 33χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της έκρηξης στο διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας, στους Αμπελόκηπους.

    ICECAP

    Η 33χρονη απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια που την επισκέφθηκε στον «Ευαγγελισμό» μαζί με τον αρμόδιο εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, για τέσσερις κακουργηματικές και δύο πλημμεληματικές κατηγορίες. Η γυναίκα, φέρεται να έδωσε τυπική απολογία στην ανακρίτρια, χωρίς να απαντήσει στις ερωτήσεις της.
    Ο συνήγορος της 33χρονης Κώστας Παπαδάκης κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο κατά πληροφορίες ανέφερε ότι η εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και πως δεν μπορεί να απολογηθεί λόγω της κατάστασης της υγείας της. Ακόμη ο συνήγορος ζήτησε την παράταση της απολογίας της εντολέα του για μία εβδομάδα, αίτημα το οποίο και απορρίφθηκε.

    Η κατηγορούμενη με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη καταδίκασε και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Η κατηγορούμενη θα παραμένει στον «Ευαγγελισμό» για όσο το απαιτεί η κατάστασης της υγείας της και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στις φυλακές.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πρόεδρος ταξί σε Κυρανάκη: Θα τα κάνουμε «γυαλιά καρφιά» αν δεν μας αφήσετε να κινούμαστε στις λεωφορειολωρίδες

    Τηλεφώνημα με έντονες αναφορές έκανε στο γραφείο του αναπληρωτή...

    Λος Άντζελες: «Ρολά» για το εμβληματικό ελληνικό εστιατόριο Papa Cristo’s μετά από 77 χρόνια

    Αυλαία μετά από 77 χρόνια ρίχνει στις 4 Μαΐου...

    ΠΑΤΡΑ: Νέο ροζ σκάνδαλο… καταλήγει στα Δικαστήρια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1/

    Το Μινιόν άνοιξε ξανά τις πύλες του με το Zara των 6.000 τ.μ. – Δείτε εικόνες και βίντεο

    Ύστερα από δύο δεκαετίες εγκατάλειψης το ιστορικό πολυκατάστημα Μινιόν, άνοιξε ξανά...