Πεδίο βολής Αρόης: Σε κοντό μικρόσωμο ηλικιωμένο ανήκει τελικά το πτώμα

    Ημερομηνία:

    Σε ηλικιωμένο άνδρα περίπου 70 ετών ανήκει τελικά το μουμιοποιημένο πτώμα που βρέθηκε στο πεδίο βολής της Αρόης. Η αστυνομία αναζητά την ταυτότητα του. Ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αλλά πέθανε από παθολογικά αίτια.

     

    ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    Συναγερμός στις Αρχές σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκε η σορός.ενός παιδιού μέχρι 10 ετών μέσα στο πεδίο βολής Αρόης. Ενδέχεται ο θάνατός του να έχει σημειωθεί μέρες πριν. Στο σημείο.βρίσκεται ιατροδικαστής και αστυνομία. Αγνωστο το πως εχασε την ζωή του. Νεώτερα σε λίγο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες από το ges.gr επειδή το πτώμα είναι μουμιοποιημένο δεν γνωρίζουμε την ηλικία του. Όμως είναι μικρόσωμο και για αυτό οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παιδί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...