ΕΚΤΑΚΤΟ – Συναγερμός στη Γερμανία: Αναφορές για ομηρία πολιτών στη Δρέσδη

    Ημερομηνία:

    Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Γερμανίας, καθώς, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρα, είναι σε εξέλιξη ομηρία πολιτών σε εμπορικό κέντρο στη Δρέσδη.

    Κατά τις εν λόγω αναφορές από τη Γερμανία, αυτήν τη στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στην Δρέσδη – στο σημείο όπου λαμβάνει χώρα το συμβάν.

    Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Δρέσδης καθώς υπάρχουν υποψίες για σύλληψη ομήρων, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

    Πολλά γερμανικά μέσα, ανάμεσά τους και η Bild, μεταδίδουν ότι άνδρας, οπλισμένος με πιστόλι, έχει καταφύγει σε κατάστημα εμπορικού κέντρου, αφού προηγουμένως άνοιξε πυρ στους χώρους ραδιοφωνικού σταθμού στην Δρέσδη.

    Ο 40χρονος ένοπλος σκότωσε μία γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν καταφύγει στο εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με την Bild, που δεν διευκρινίζει τον τόπου του φόνου.

    «Η αστυνομία της Δρέσδης διεξάγει επιχείρηση στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν υποψίες για σύλληψη ομήρων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας που διευκρινίζει ότι το εμπορικό κέντρο και η παρακείμενη χριστουγεννιάτικη αγορά έχουν κλείσει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νύφη έπιασε την πεθερά να θηλάζει τον γαμπρό πριν τον γάμο τους

    Τη γη κάτω από τα πόδια της έχασε μια μέλλουσα...

    «Για να εξοικονομήσετε χρήματα, ίσως πρέπει να ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ πρωινό»!

    Πασίγνωστη εφημερίδα βάζει «φωτιά»! Δεν είναι πια θεωρία συνωμοσίας Αμερική...

    Forbes: Πώς μπορεί κανείς να γίνει… δισεκατομμυριούχος

    Κι όμως, υπάρχουν τρεις νόμιμοι τρόποι για να στεφθείτε δισεκατομμυριούχος. Ο...

    Το 76% των γυναικών ελκύεται, αναπάντεχα, από αυτό τον τύπο άντρα

    ια φορά κι έναν καιρό, ο μάτσο άντρας εθεωρείτο ακαταμάχητος για...