Εκτέλεσαν στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας γνωστό άνθρωπο της νύχτας – Είχε εμπλοκή στην απαγωγή Παναγόπουλου

    Ημερομηνία:

    Δολοφονία ανθρώπου της νύχτας και εμπλεκόμενου σε πολλές υποθέσεις σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα σε περιοχή της Βοιωτίας.

    Το θύμα είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές και η δολοφονία έλαβε χώρα στο εξοχικό του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ο Γιάννης Σκαφτούρος ο οποίος πυροβολήθηκε με καλάσνικοφ στο εξοχικό σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτία.

    Ο Σκαφτούρος ήταν γνωστός με το παρατσούκλι “Θείος Τζο”.

    Κυκλοφορούσε ελέυθερος καθώς είχε διαταχθεί η αποφυλάκισή του τον περασμένο Ιούνιο από δικαστήριο, σπάζοντας τα δισ ισόβια που είχαν επιβληθεί πρωτόδικα για την απαγωγή Παναγόπουλου και τη δολοφονία Γούσιου.

    Ο 53χρονος Γιάννης Σκαφτούρος είχε κατηγορηθεί και για σχέσεις με την Greek Mafia., ενώ η εκτέλεση έγινε στην αυλή του σπιτιού του.

    Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

    Τραυματίστηκαν δύο συγγενείς του

    Το φονικό έγινε στα Σκούρτα Βοιωτίας κοντά στα Δερβενοχώρια με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι εκτελεστές μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του κι εκεί τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ. Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο ακόμα συγγενείς του, μεταξύ των οποίων και η μικρή του κόρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr, οι τραυματίες είναι 22 και 45 ετών και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

    Προανάκριση διενεργεί το τμήμα ασφάλειας Θηβών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ το ηλεκτρονικό εμπόριο – Σε ποιους θα επιβληθούν πρόστιμα έως 500.000 ευρώ

    Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ φαίνεται πως βρίσκεται το ηλεκτρονικό εμπόριο. Όπως αναφέρουν...

    Πύργος: Άνδρας διέμενε σε πρόχειρο κατάλυμα χωρίς ρεύμα και νερό – Σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ.

    Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στον Πύργο, από αστυνομικούς...

    Πάτρα: Γιορτή Πολυτέκνων με ουσιαστικά μηνύματα

    Σε μία ακόμα διαπίστωση για την Ελλάδα που αργοπεθαίνει...