ΕΛΑΣ: Απετράπη η είσοδος σε πάνω από 2.700 παράνομους μετανάστες στον Έβρο κατά το διάστημα 14 έως 17 Αυγούστου

Ημερομηνία:

Την είσοδο περίπου 900 παράτυπων μεταναστών, ανά ημέρα, στον Έβρο απέτρεψε τις προηγούμενες ημέρες η Αστυνομία.

PHILOXENIA

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από 14 Αυγούστου και ώρα 06:00 έως 17 Αυγούστου την ίδια ώρα, ο συνολικός αριθμός αποτροπών εισόδου παράτυπων μεταναστών ανήλθε στις 2.720, ενώ συνελήφθησαν 85 παράτυποι μετανάστες.

Παράλληλα, στο ίδιο χρονικό διάστημα συνελήφθησαν σε όλη την ελληνική επικράτεια 29 διακινητές παράτυπων μεταναστών, εκ των οποίων οι 12 στον Έβρο.

Υπενθυμίζεται ότι στο διάστημα από 28 Ιουλίου έως και 7 Αυγούστου, συνελήφθησαν στη Μακεδονία και τη Θράκη ακόμα 58 διακινητές παράτυπων μεταναστών.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

« Η Ελληνική Αστυνομία επαγρυπνά και, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, στη βάση της τήρησης της νομιμότητας, με γνώμονα το δραστικό περιορισμό του προβλήματος.»

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Φωτό ντοκουμέντο: Οταν ο Μαζωνάκης ξεκινούσε καριέρα στην Πάτρα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%86%cf%89%cf%84%cf%8c-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%cf%89%ce%bd%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%be%ce%b5%ce%ba/

«Ρήμαξαν» τη Διεύθυνση Μεταφορών Αγρινίου – Έκλεψαν κλιματιστικά και χαλκοσωλήνες

Στόχος κλοπής έγινε η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Αγρινίου, στο...

Με κόσμο ο Ολυμπιακός και στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια του Europa League

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια στη League Phase...